Az orientációs program végén egy záróbulival nyugtáztuk az elmúlt 4 hetet, illetve köszöntöttük a sulikezdést. A buli helyszíne az egyetem saját bejáratú szórakozó helye, a Studihaus volt. Nem túl nagy, de mi, erasmusosok bőven elfértünk benne. A zene, mint otthon, a sör, mint az Októberfesten, és a barátok, mint a legjobb party kellék. Az első oylan buli volt, ahol minden társunk elengedte magát és még az is parkett közepén táncolt, akit eddig még beszélni se láttunk. A tutorok is persze ott voltak és csupa jó tanáccsal ellátva indítottak minket útnak.

A hajnali hazabuszozásról csak annyit, hogy hihetetlen, hogy a bulikhoz külön igazított éjszakai járatok vannak, ahol a buszsofőrök arra figyelnek, hogy a borvirágos kis egyetemisták épségben hazajussanak. Abszolút pozitív csalódás a tömegközlekedés Trierben!

Másnap kissé kipihenten Tamarával bejártuk a központot, ahol árusok forgataga várt minket. Napsütötte szombati hangulat körhintával, kacagó gyerekekkel és egy kis zenével. A gyümölcsök pedig nagyon guszták voltak.

Ismét egy remek hét telt el, és a tantárgy felvétel után, most már tényleg mindenki nagyon izgatottan várta az első tanítási napot. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lebecool.blog.hu/api/trackback/id/tr123346908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása