Lazítás

 2012.03.29. 16:42

 Kis időre haza látogattam. Elintéztem a szükséges papírokat Pécsen, volt szülinapozás ,forrócsokizás, termálfürdő és fotózás.

 Ideje visszatérnem Trierbe. Lassan megkezdődik a második félév. Az óráim nagy részét már sikerült felvennem. A vizsgáimról még mindig semmi hír, de ígérem részletesen beszámolok majd róla,mert van miről.

Várhatóan a nyári szemeszter is eseménydús lesz, sok utazással,tanulással és új emberekkel. Itt a tavasz. Első utam a Basilika kertjébe fog vezetni, állítólag gyönyörű ilyenkor. Alig várom az újabb repülős élményeket. Tapasztalat,hogy valami mindig történik. Megváltozott a repülő menetrendje, így elég későn érek Németországba. A hétvégén lejár a diákigazolványom is, a TUNIKA. Lesz mit intéznem a következő héten is.

A bejegyzés trackback címe:

https://lebecool.blog.hu/api/trackback/id/tr554348274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása